چهارشنبه 15 شهريور 1396
9:29
سارا

۱.دستمال های کاغذی، دستیار شما خواهند بود

به محض اینکه به خانه برمی گردید، میوه ها و سبزی ها را بشوئید و آنها را در ظرف های سفالی یا دستمال های کاغذی خشک کنید. وقتی سبزیجات شما خشک شدند، آنها را در یک دستمال کاغذی جدید بپیچید و آنرا در کیسه پلاستیکی قرار دهید. دستمال کاغذی، هرگونه رطوبت اضافی را جذب می کند و از پلاسیدن کاهو جلوگیری می کند. اگر کاهو، اسفناج یا کلم را به صورت بسته بندی شده خریداری کرده اید، یک دستمال کاغذی در پایین و یکی در بالای بسته بندی قرار دهید. اگر دستمال کاغذی را در پایین جعبه قرار دهید، توت ها نیز تازه تر می شوند.

۲.موزها را جداگانه نگهداری کنید

موز گاز اتیلن (Ethylene) آزاد می کند، که باعث می شود هر میوه ای که در اطرافش باشد، سریع تر برسد. اتیلن، نوعی هورمون گیاهی است که باعث رسیدن میوه ها، بازشدن شکوفه گل ها و همچنین ریزش برگ ها در پاییز می‌شود. برای جلوگیری از خراب شدن میوه‌هایی مانند سیب، گلابی و موز، در حمل و نقل یا انبار، آنها را کمی نارس می‌چینند و قبل از وارد کردن به بازار، تحت تأثیر اتیلن قرار می‌دهند تا رسیده شود. پس اگر نمی خواهید میوه های دیگر آشپزخانه تان سریع تر برسند، آنها را در نزدیکی موز قرار ندهید.

۳.سبزیجات را در آب جوش بجوشانید

گر سبزی ها را قبل از بسته بندی در آب جوش بجوشانید، زمان طولانی تری تازه می مانند. در یک قابلمه آب را بجوشانید، سبزی ها را درون آن بریزید، به محض اینکه آب به جوش آمد آنها را خارج کنید.

۴.سبزی ها را سرخ کنید

گر فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، قارچ و هویچ سرخ شوند، خوشمزه تر می شوند. هروقت این مواد در آستانه تغییر و خراب شدن بودند، آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل درون تابه بریزید و با حرارت بالا بپزید. می توانید گیاه و ادویه های اضافی هم به آن اضافه کنید. در این صورت تا یکی دو هفته دوام پیدا می کنند.

۵.منجمد کردن بهترین راه نگهداری مواد غذایی

در حال حاضر بهترین راه نگهداری مواد غذایی، منجمد کردن آنهاست. اگر میوه شما کاملاً رسیده و از این می ترسید که به زودی آن را نخورید، آن را در فریزر قرار دهید. موز، انگور و انواع توت های یخ زده در حالت خودشان یا نرم تر، عالی هستند. حتی می توانید با آنها بستنی طعم دار درست کنید.

۶.کنسرو کنید

کنسرو کردن ممکن است وقت گیر باشد، اما ارزشش را دارد. میوه ها و سبزی های مورد علاقه تان را در فصل خودشان کنسرو کنید و آنها را در تمام طول سال میل کنید. این یک روش سنتی برای نگهداری مواد غذایی است.

persianpishraneh.com


[ بازدید : 0 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به بازرگاني پرشين پيشرانه است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب avazak.ir
× بستن تبلیغات